A személyes látogatás újra lehetséges

Kedves Ügyfeleink, Érdeklődőink!

Szeretnénk tájékoztatni Önöket arról, hogy a hatályos kormány rendelet értelmében, mely enyhített a boltzárakkal kapcsolatban, ékszerészetünk június 1.-i kezdettel újból hétfőn, szerdán, csütörtökön és pénteken 10 – 17 óráig, keddenként 10 – 19 óráig várja sok szeretettel a kedves érdeklődőket.

Bejelentkezni, időpontot egyeztetni ezután is szükséges elérhetőségeink valamelyikén, telefonon: +36703780570 vagy e-mailen: ekszer@affianced.hu.

A személyes látogatás egyenlőre még kizárólag szabályosan viselt szájmaszkban lehetséges valamint ékszerészetünkben kihelyezett kézfertőtlenítők sűrű használata mellett.

Az ügyfélfogadásunk kapcsán a legkörültekintőbben járunk el: két megbeszélés között fertőtlenítjük a kézbe került ékszereket és eszközöket valamint a tárgyaló helységeink levegőjét, ezért az ügyfélfogadás időtartamát maximum 1 órai időtartamra szeretnénk korlátozni.

esküvő maszkban

Amennyiben személyesen nem szeretnének ellátogatni hozzánk, úgy lehetőségük van továbbra is az online ügyfélfogadásunkat igénybe venni, melyre szintén szükséges az előre bejelentkezés.

Az online ügyfélfogadásunkkal kapcsolatban bővebben itt tájékozódhatnak.

Köszönjük megértésüket, vigyázzunk egymásra!

Szeretettel: az Affianced Ékszerészet csapata