A járvánnyal kapcsolatos ügymenetünk

A járvánnyal kapcsolatban kialakult helyzettel, cégünk óvintézkedéseiről és az ezzel kapcsolatos egyéb információkról szeretnénk tájékoztatást nyújtani Kedves Ügyfeleinknek.

Határidők tartása

Ékszerészetünk jelenleg teljes kapacitással üzemel, így a folyamatban lévő munkáinkat természetesen a megbeszélt időpontokra garantáltan elkészítjük.

Óvintézkedések

Kollégáink egészségi állapotát napról-napra kontroláljuk, így biztosíthatjuk a hozzánk látogatókat a teljes biztonságukról.

Ékszerészetünk helységeiben kihelyezett kézfertőtlenítők állnak rendelkezésükre, melynek használatára kérjük Kedves Ügyfeleinket, illetve az ékszereinket is folyamatosan fertőtlenítjük.

A helyzet javulásáig kollégáink tartózkodnak a kézfogástól, melyet kérjük ne vegyenek zokon, csupán egy mindenki számára megnyugtató óvintézkedésből tesszük, illetve legyenek kedvesek kísérők nélkül érkezni hozzánk.

Személyes találkozó

Megkérjük azon Kedves Ügyfeleinket, akik egészségi állapotukban bárminemű, a vírusos fertőzésre jellemző tünetet észlelnek, maradjanak otthonukban.

Amennyiben elkészített ékszerért jönnének, gondoskodunk az ékszer házhoz szállításáról, az ezzel kapcsolatos részleteket kollégáinkkal tudják egyeztetni.

Azon Kedves Ügyfeleinknek, akik nem szeretnének személyesen ellátogatni hozzánk Skype, vagy Whatsapp videó megbeszéléssel állunk rendelkezésére, melyekre hasonlóan a személyes találkozókhoz, időpont egyeztetést követően van lehetőségük. Az időpont egyeztetést telefonon a +36703780570-es számon vagy e-mailben az ekszer@affianced.hu címen tudjuk fogadni.

Az arany árfolyama

Szeretnénk arról is tájékoztatást nyújtani Kedves Ügyfeleinknek, hogy az ilyen helyzetek nem maradnak gazdasági következmények nélkül sem. Teljesen általános reakció a globális gazdaságban, hogy a befektetők kivonják tőkéiket az értékpapírokból a tőzsdéken és az egyik legbiztonságosabb befektetés, az arany felé fordulnak, mely az arany árfolyamának növekedésével jár.

Ennek a mértéke teljesen kiszámíthatatlan, valamint az is, hogy a járványügyi helyzet elmúlásával, mennyire fognak az árfolyamok visszarendeződni. Így azt a tájékoztatást tudjuk adni, hogy amennyiben arany ékszert szándékoznak készíttetni akár esküvő, akár egyéb alkalom apropójából, úgy minél később szánják el magukat a megrendelésre, vélhetően annál magasabb arany árfolyammal fognak majd találkozni.

Bízunk abban, hogy ez a helyzet minél előbb és minél megnyugtatóbban rendeződni fog.