Köszönjük szépen az
elküldött sok gyönyörű képet!

"Nagyon köszönjük az Affianced csapatának, azt a figyelmet, segítséget, amit az ékszerválasztás során kaptunk tőlük. Az elkészült ékszerekkel maximálisan elégedettek vagyunk, szívesen viseljük őket! Köszönjük szépen! :-)"

Szabina & Jenő

"Képzeljétek! Nem jött rám a gyűrű, mikor a Zsolt fel akarta húzni... :D Oda is súgta, hogy meghíztál??? :) Nevetett is a násznép, jól jött ki! Egyébként a gyűrűk tökéletesek, méretük megfelelő... :)Kívánjuk, hogy még millió párnak okozzatok olyan örömet, mint amit nekünk okoztatok!!!
Szívből köszönünk mindent!!!"

Ági & Zsolt

Még egyszer köszönjük a szép gyűrűket! Nagyon szeretjük őket!

Évi & Viktor

Ezzel a pár képpel szeretnénk megköszönni a csodálatos munkát, amit végeztek! :-)

Évi & Dávid

Kedves Nagy Gertrúd!
Ezzel a pár fotóval szeretnék megköszönni Önnek és az egész Affianced csapatának az álomszép gyürüinket amit megalkottak számunkra! Esküvönkön mindenki csak ámuldozott a gyürük láttán! :-) További Sok sikert, örömet,egészséget kívánunk munkájukhoz!

Cintia & Attila

 

Mosolyalbumunk létrehozásával szeretnénk megköszönni Kedves Vendégeinknek a bizalmat, mellyel kitüntették szakmai csapatunk munkáját.

Köszönjük hogy életük legszebb napjának pillanatait megosztották velünk, és hogy mi is megoszhatjuk mindenkivel aki, oldalunkra látogat.

SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK MINDANNYIÓJUKNAK!