Várjuk Önöket sok szeretettel
karikagyűrű szalonunkba!

Az ékszerek kiválasztására, próbálgatására érdemes egy órát szánni. Ezt nálunk kényelmes körülmények között tehetik meg.

Affianced Ékszerészet

Ékszerészetünkben exkluzív, kényelmes körülmények között van lehetőségük megismerkedni az ékszerek világával.

Affianced Ékszerészet

Bemutató modelleken keresztül tapinthatják meg, próbálhatják fel ékszereink javát,
hogy a legjobb választást tudják meghozni jegyékszereik kiválasztása során.

Affianced Ékszerészet

Az ékszerek kiválasztására, próbálgatására érdemes egy órát szánni. Ezt nálunk kényelmes körülmények között tehetik meg.

Affianced Ékszerészet

Válogatott ékszereink néhány
különleges darabja szerepel
a JewelStreet választékában is. 

 

Karikagyűrű szalonunkban kellemes, inspiráló hangulatot teremtve várjuk Kedves Érdeklődőinket, hogy segítsünk kitalálni, megalkotni életük ékszerét!

Telefonos időpont egyeztetést követően sok szeretettel várjuk karikagyűrű, eljegyzési gyűrű szalonunkba, ahol szakértő együttműködéssel igyekszünk támogatni elképzeléseit.

A konzultációra érdemes egy órát szánni, ugyanis a lehetőségek pontos ismertetése, és az elképzelt ékszer kitalálása, megbeszélése legalább ennyi időt igénybe vesz. Nálunk lehetőség nyílik ez időt egy elegáns, exkluzív környezetben kényelmesen eltölteni.

A konzultáció során ismertetjük azokat a lehetőségeket, melyek figyelembe vételével a leginkább az elképzeléseikhez illő ékszert tudnak választani a hozzánk látogatók. Természetesen lehetőség van minden egyes ékszerünk részleteinek: a felhasznált anyagoknak, szélességeknek, méreteknek pontos meghatározására, egyéni ötleteik átbeszélésére, megtervezésére.

Ékszerészetünkben minden karikagyűrűt, eljegyzési gyűrűt és alkalmi ékszert személyre szabottan készítünk el az Önök elképzeléseinek megfelelően, így a lehetőségek tárháza szinte végtelen.

Azoknak a Kedves Ügyfeleinknek, akik konkrét elképzelés nélkül érkeznek hozzánk, bemutatjuk a karikagyűrű, eljegyzési gyűrű trendeket, bevatjuk Önöket az ötvösség, az ékszerkészítés rejtelmeibe, hogy a legmegfelelőbb döntést tudják hozni annak érdekében, hogy elégedettek legyenek a kiválasztott ékszerrel.

Állunk rendelkézésükre kreatív ötleteik, álmaik valóra váltásában!

Affianced Ékszerészet