A következő lépések segítségével mutatjuk be az online ékszer rendelés menetét

Az online ékszer rendelésről

Mivel az Affianced Ékszerészet személyre szabott, egyedileg kialakított ékszereket tervez és készít, így a hagyományos webshopos modell a lehetőségek szűkebb tárházával tud működni.

Hogy az online rendelést mégis lehetővé tegyük a lehető legteljesebb módon kedves Ügyfeleink számára a következőkben szeretnénk bemutatni ennek menetét.

1. Az ékszer kiválasztása, árajánlat kérés

Válassza ki a weboldalunkon az Ön által kedvelt ékszereket, tegye a kedvencek közé (maximum 6db-ot fogad a rendszer) majd küldje el számunkra az ajánlatkérő automatikus levelet, melyet a kedvencek menüpontban ér el. 

Kolléganőink jellemzően egy napon belül meg is küldik Önnek a kiválasztott ékszerekre az ajánlatokat, melyek gyűrűk esetén átlagos ujj méretekhez vannak kalkulálva.

Karikagyűrű árajánlat kérés

Árajánlat kérés – asztali nézet

Árajánlat kérés - mobil nézet

Árajánlat kérés – mobil nézet

2. Az ékszer megrendelése

Amennyiben az ajánlatok is megnyerik a tetszését és úgy dönt, hogy szeretné megrendelni ékszereink valamelyikét, a levelünkre válaszolva tudja ez nekünk jelezni, illetve természetesen telefonon is.

3. A megrendelés pontosítása

A továbbiakban kolléganőnk összeállítja Önnek a megrendelő e-mailt rendelése részleteivel, és a foglaló mértékét és az utalásához szükséges technikai paramétereket.

4. A gyűrűk méreteinek meghatározása

Ha nem tudja a pontos ujjméretét, ebben is tudunk segíteni.

A megrendelt gyűrű foglalózását követően küldünk Önnek egy gyűrűméret sort. Ezzel az eszközzel könnyen és pontosan meghatározhatja az ujjméretét.
Az eszköz mellé a precíz méret meghatározás érdekében e-mailen küldünk egy tájékoztató anyagot, mely segít az eligazodásban.
Ha az átlagos ujjmérethez képest nagy eltérést mutat az Ön ujjmérete, természetesen korrigáljuk a korábban készített és elfogadott árajánlatot mind fölfelé, mind lefelé, ha szükséges. Ennek oka, hogy egy kisebb, vagy egy nagyobb méretű ékszer anyagigénye eltér egymástól és ez az ékszer árában is megmutatkozik.

A gyűrűméret sor díja belföldre 5.000 Ft mely összeg tartalmazza a mérőeszköz és a szállítás árát. Ezt a költséget az ékszer végső számláján fogjuk feltüntetni. (Ha külföldre kéri a küldeményt, a célország ismerete után tudunk árat kalkulálni a szállításra.) Az eszközt meg is tarthatja, de ha visszajuttatja hozzánk a végszámla kiállításáig, 3000Ft-ot jóváírunk majd a végösszegből.

Gyűrűmérő sor küldése

5. Az ékszerkészítés elindítása

A foglaló és a pontos ujjméret beérkezése után fogja műhelyünk az Ön ékszerének elkészítését elindítani. Ettől a ponttól számítjuk az általunk meghatározott aktuális vállalási határidőt, melyet minden esetben előre egyeztetünk és tartunk.
A vállalási határidőkről bővebben itt tájékozódhat.

6. Az elkészült ékszer postázása

Amikor az ékszer elkészül jelezni fogjuk Önnek. Tájékoztatjuk a pontos, még fennmaradó összegről illetve a postázási költségről, melynek a számlánkra való beérkezése után indítjuk a csomagot. Csomagjaink szállítása a Fedex futárszolgálat értékbiztosított szolgáltatásával történik. A postázási költségek meghatározása minden esetben a pontos cím ismerete után kérhető meg a Fedextől. Belföldre nagyságrendileg 10.000 Ft külföldre unión belül nagyságrendileg 25.000 Ft unión kívül plusz vám előkészítést is igényel a csomag.

Egyedi ékszerek tervezése és rendelése

Igyekszünk továbbá kielégíteni az egyedi igényeket is személyes találkozó nélkül, online egyeztetéssel. Ha olyan ékszert szeretne amelyet csak megközelítőleg talál a weboldalunk kínálatában, vagy azok esetleges módosításával szeretne rendelni, vagy akár teljesen saját elképzelése van ezekre is mind van megoldásunk.

Információgyűjtés után tervezünk, majd a tervezendő ékszer jellegétől függően kézi rajzos vagy fotós illetve 3D terveket Ön elé tárjuk. A  részletek egyeztetése sokféle online platformon létrehozható hasonlóképpen mint egy személyes találkozás ékszerészetünkben, időpont egyeztetés természetesen ez esetben is szükséges.

ékszertervezés