A következő lépések segítségével mutatjuk be az online ékszer rendelés menetét

Az online ékszer rendelésről

Mivel az Affianced Ékszerészet személyre szabott, egyedileg kialakított ékszereket tervez és készít, így a hagyományos webshopos modell a lehetőségek szűkebb tárházával tud működni.

Hogy az online rendelést mégis lehetővé tegyük a lehető legteljesebb módon kedves Ügyfeleink számára a következőkben szeretnénk bemutatni ennek menetét.

1. Az ékszer kiválasztása, árajánlat kérés

Válassza ki a weboldalunkon az Ön által kedvelt ékszereket, tegye a kedvencek közé (maximum 6db-ot fogad a rendszer) majd küldje el számunkra az ajánlatkérő automatikus levelet, melyet a kedvencek menüpontban ér el. 

Kolléganőink jellemzően egy napon belül meg is küldik Önnek a kiválasztott ékszerekre az ajánlatokat, melyek gyűrűk esetén átlagos ujj méretekhez vannak kalkulálva.

Karikagyűrű árajánlat kérés

Árajánlat kérés – asztali nézet

Árajánlat kérés - mobil nézet

Árajánlat kérés – mobil nézet

2. Az ékszer megrendelése

Amennyiben az ajánlatok is megnyerik a tetszését és úgy dönt, hogy szeretné megrendelni ékszereink valamelyikét, a levelünkre válaszolva tudja ez nekünk jelezni, illetve természetesen telefonon is.

3. A megrendelés pontosítása

A továbbiakban kolléganőnk összeállítja Önnek a megrendelő e-mailt rendelése részleteivel, és a foglaló mértékét és az utalásához szükséges technikai paramétereket.

4. A gyűrűk méreteinek meghatározása

Gyűrűk esetében ha nincsen információnk az ujjméretekről a foglaló beérkezését követően segítségül tudunk küldeni költségtérítés ellenében Önnek egy gyűrű méret sort. Díja belföldre 5.000 Ft melyet az ékszer végső számláján fogunk feltüntetni. (Ha külföldre kéri a mérőt, a célország ismerete után tudunk árat kalkulálni a szállításra.)
Ezzel az eszközzel könnyen és pontosan meghatározhatók az ujjméretek.
A precíz méretmeghatással kapcsolatban e-mailen küldünk egy tájékoztató anyagot, mellyel pontosan le tudja mérni az ujjbőségét otthonában.
Természetesen ha az átlagos méretekhez képest nagyok lesznek a különbségek akkor az anyagigényt korrigáljuk az ajánlatban mind fölfelé, mind lefelé, ha szükséges.

Gyűrűmérő sor küldése

Az így elküldött gyűrűmérő sorhoz biztosítunk egy válasz borítékot, mellyel díjmentesen visszaküldheti postai úton a számunkra. Amennyiben a későbbiekre szeretné ezt megtartani egy esetleges újabb megrendeléshez, ennek sincs akadálya, a készítendő ékszer végső árában felszámítjuk az árát, mely csupán 3000 Ft.

5. Az ékszerkészítés elindítása

A foglaló és a pontos ujjméret beérkezése után fogja műhelyünk az Ön ékszerének elkészítését elindítani. Ettől a ponttól számítjuk az általunk meghatározott aktuális vállalási határidőt, melyet minden esetben előre egyeztetünk és tartunk.
A vállalási határidőkről bővebben itt tájékozódhat.

6. Az elkészült ékszer postázása

Amikor az ékszer elkészül jelezni fogjuk Önnek. Tájékoztatjuk a pontos, még fennmaradó összegről illetve a postázási költségről, melynek a számlánkra való beérkezése után indítjuk a csomagot. Csomagjaink szállítása a Fedex futárszolgálat értékbiztosított szolgáltatásával történik. A postázási költségek meghatározása minden esetben a pontos cím ismerete után kérhető meg a Fedextől. Belföldre nagyságrendileg 10.000 Ft külföldre unión belül nagyságrendileg 25.000 Ft unión kívül plusz vám előkészítést is igényel a csomag.

Egyedi ékszerek tervezése és rendelése

Igyekszünk továbbá kielégíteni az egyedi igényeket is személyes találkozó nélkül, online egyeztetéssel. Ha olyan ékszert szeretne amelyet csak megközelítőleg talál a weboldalunk kínálatában, vagy azok esetleges módosításával szeretne rendelni, vagy akár teljesen saját elképzelése van ezekre is mind van megoldásunk.

Információgyűjtés után tervezünk, majd a tervezendő ékszer jellegétől függően kézi rajzos vagy fotós illetve 3D terveket Ön elé tárjuk. A  részletek egyeztetése sokféle online platformon létrehozható hasonlóképpen mint egy személyes találkozás ékszerészetünkben, időpont egyeztetés természetesen ez esetben is szükséges.

ékszertervezés