A következő lépések segítségével mutatjuk be az online ékszer rendelés menetét

Az online ékszer rendelésről

Mivel az Affianced Ékszerészet személyre szabott, egyedileg kialakított ékszereket tervez és készít, így a hagyományos webshopos modell a lehetőségek szűkebb tárházával tud működni.

Hogy az online rendelést mégis lehetővé tegyük a lehető legteljesebb módon kedves Ügyfeleink számára a következőkben szeretnénk bemutatni ennek menetét.

1. Az ékszer kiválasztása, árajánlat kérés

Válassza ki a weboldalunkon az Ön által kedvelt ékszereket, tegye a kedvencek közé (maximum 6db-ot fogad a rendszer) majd küldje el számunkra az ajánlatkérő automatikus levelet, melyet a kedvencek menüpontban ér el. 

Kolléganőink jellemzően egy napon belül meg is küldik Önnek a kiválasztott ékszerekre az ajánlatokat, melyek gyűrűk esetén átlagos ujj méretekhez vannak kalkulálva.

Karikagyűrű árajánlat kérés

Árajánlat kérés – asztali nézet

Árajánlat kérés - mobil nézet

Árajánlat kérés – mobil nézet

2. Az ékszer megrendelése

Amennyiben az ajánlatok is megnyerik a tetszését és úgy dönt, hogy szeretné megrendelni ékszereink valamelyikét, a levelünkre válaszolva tudja ez nekünk jelezni, illetve természetesen telefonon is.

3. A megrendelés pontosítása

A továbbiakban kolléganőnk összeállítja Önnek a megrendelő e-mailt rendelése részleteivel, és a foglaló mértékét és az utalásához szükséges technikai paramétereket.

4. A gyűrűk méreteinek meghatározása

Gyűrűk esetében ha nincsen információnk az ujjméretekről megrendelés után pontosítjuk azokat. A foglaló beérkezését követően postai úton elküldünk  Önnek egy gyűrű méret sort, amennyiben szükséges, amely segít meghatározni a pontos ujjméreteket.
Természetesen ha az átlagos méretekhez képest nagyok a különbségek akkor az anyagigényt korrigáljuk az ajánlatban mind fölfelé, mind lefelé, ha szükséges.

Gyűrűmérő sor küldése

Az így elküldött gyűrűmérő sorhoz biztosítunk egy válasz borítékot, mellyel díjmentesen visszaküldheti postai úton a számunkra. Amennyiben a későbbiekre szeretné ezt megtartani egy esetleges újabb megrendeléshez, ennek sincs akadálya, a készítendő ékszer végső árában felszámítjuk az árát, mely csupán 3000 Ft.

5. Az ékszerkészítés elindítása

A foglaló és a pontos ujjméret beérkezése után fogja műhelyünk az Ön ékszerének elkészítését elindítani. Ettől a ponttól számítjuk az általunk meghatározott aktuális vállalási határidőt, melyet minden esetben előre egyeztetünk és tartunk.
A vállalási határidőkről bővebben itt tájékozódhat.

6. Az elkészült ékszer postázása

Amikor az ékszer elkészül jelezni fogjuk Önnek. Tájékoztatjuk a pontos még fennmaradó összegről is, melynek a számlánkra való beérkezése után biztosított csomagban a Fedex futárszolgálattal elpostázzuk Önnek az ékszert.

Egyedi ékszerek tervezése és rendelése

Igyekszünk továbbá kielégíteni az egyedi igényeket is személyes találkozó nélkül, online egyeztetéssel. Ha olyan ékszert szeretne amelyet csak megközelítőleg talál a weboldalunk kínálatában, vagy azok esetleges módosításával szeretne rendelni, vagy akár teljesen saját elképzelése van ezekre is mind van megoldásunk.

Információgyűjtés után tervezünk, majd a tervezendő ékszer jellegétől függően kézi rajzos vagy fotós illetve 3D terveket Ön elé tárjuk. A  részletek egyeztetése sokféle online platformon létrehozható hasonlóképpen mint egy személyes találkozás ékszerészetünkben, időpont egyeztetés természetesen ez esetben is szükséges.

ékszertervezés