Kézzel készített, különleges jegygyűrűk, ígéret gyűrűk LMBTQ pároknak

Gondos kézi munkával megmunkált, arany és drágakövek felhasználásával készített, luxus minőségű ékszerek

Jegygyűrűk nőknek

Jegygyűrűk nőknek

Gyémántokkal vagy színes drágakövekkel díszített személyre szabott páros gyűrűk, ígéret gyűrűk a legmagasabb minőségben

Jegygyűrűk férfiaknak

Egyéni igények alapján, gondos kézi munkával készített jegygyűrűk, ígéret gyűrűk aranyból, drágakövek felhasználásával

Egyedi ékszer készítés

Egyedi ékszer tervezés

Tervezzük meg közösen álmai gyűrűjét! Kézi rajzzal, 3D látványtervvel, vagy fotórealisztikus képpel mutatjuk be a születendő ékszert.

Jegygyűrűk, ígéret gyűrűk: a páros ékszerek

A páros ékszerek tervezése egy eléggé érzékeny feladat, lévén olyan ékszereket kell alkotnunk, mely két ember ízlésével is találkozik. Szerencsére van mozgástér abban, hogy mennyire legyen hasonló a két ékszer, illetve a hozzánk forduló párok habitusától is függ, hogy milyen kompromisszumot kívánnak kötni ezzel kapcsolatban. Készítettünk már egymástól teljesen eltérő jegyékszereket és természetesen egyformákat is.

Azt szoktuk tanácsolni, hogy a lehető legszabadabban álljanak ehhez a kérdéshez: ha közös igény az, hogy nagyon hasonlóak legyenek a jegygyűrűk, akkor olyan fazont kell választani, melyeken csak minimális eltérés van (akár az arany színében, a díszítésen vagy az ékköveket illetően is lehet más), illetve senki ne érezze rossz döntésnek, ha két teljesen eltérő ékszert választanak.

Az itt bemutatott jegygyűrűk csupán ízelítők eddigi munkáinkból, szívesen tervezünk és készítünk teljesen egyedi ékszereket kedves megrendelőink elképzelése alapján.

 

Affianced ékszer tudásbázis

Az alábbiakban azon kedves olvasóinknak szeretnénk bővebb információkkal szolgálni, akik kevésbé tájékozottak az arany ékszerek, a drágakövek, a gyémántok világában. Igyekeztünk az ékszerek vásárlásával kapcsolatban minden részletet megvilágítani, így azok is találhatnak számukra újdonságot, akiknek már megvan az alapvető tudásuk a témát illetően.

Írunk a különféle arany ötvözetek tulajdonságairól, a gyémántokkal kapcsolatos minden szükséges ismeretről, de írunk az egyéb, színes drágakövekről és még sok minden másról is hasznos dolgokat, mely információkat a laikusok számára is érthetően igyekeztünk megfogalmazni.

Eljegyzési gyűrű vásárlási útmutató

Eljegyzési gyűrű vásárlási útmutató

Ebben a bejegyzésben minden fontos információ megtalálható, amit az eljegyzési gyűrű kiválasztásával, vásárlásával, ékkövével kapcsolatban tudni érdemes.
Eljegyzési gyűrű útmutató

Karikagyűrű vásárlási útmutató

Karikagyűrű vásárlási útmutató

Hogy mit szimbolizál a karikagyűrű? Milyen stílusú karikagyűrűt válasszunk? Milyen arany ötvözetek és drágakövek a legalkalmasabbak a karikagyűrűk elkészítéséhez? Karikagyűrű útmutató

Arany ékszer vásárlási útmutató

Arany ékszer vásárlási útmutató

Milyen arany fémjelek vannak forgalomban Magyarországon? Milyen tulajdonságai vannak egymáshoz képest a különböző színű és finomságú arany ötvözeteknek?
Arany ékszer útmutató

Gyémánt ékszer vásárlási útmutató

Gyémánt ékszer vásárlási útmutató

A gyémántot nagyon sok legenda és vélt vagy valós tudás övezi, melyek között igyekszünk rendet teremteni. Hogy mi az a 4C? Milyen gyémánt csiszolási formák vannak?
Gyémánt ékszer útmutató

Gyűrű méretezés útmutató

Gyűrű méretezés

Vannak, akik a távolság okán nem tudnak személyesen ellátogatni hozzánk, nekik adunk használható javaslatot a gyűrű vásárlás egyik legfontosabb kérdésére.
Gyűrű méretezés útmutató

Moissanite a megfizethető "gyémánt"

Moissanite ékkő

Az Affianced Ékszerészet Magyarországon az egyik első cég, mely elkezdett foglalkozni moissanite gyűrűk és egyéb moissanite ékszerek tervezésével és készítésével.
A moissanite ékkőről

Drágakő típusok - drágakő útmutató

Drágakő típusok

Ebben a bejegyzésben írunk a különböző drágakövek fizikai és ezoterikus tulajdonságairól, valamint ékszereken keresztül szemléltetjük e természeti képződmények egyedi szépségét.
Drágakő típusok

Online ékszer rendelés

Online ékszer vásárlás

Mi a menete az Affianced Ékszerészet egyedi, személyre szabott arany ékszereinek interneten való megrendelésének? Olvassa el cikkünket, melyből kiderül milyen egyszerű.
Online ékszer rendelés

Egyedi ékszer tervezés és készítés

Egyedi ékszer tervezés

Szolgáltatásunk egyik alap pillére, hogy személyre szabottan tervezünk és készítünk arany ékszereket a kiválasztott drágakövekhez, mely terveket konzultációink során mutatjuk be.
Egyedi ékszer készítés