Sok sikert a nyereményjátékhoz!
Gratulálunk a nyerteseknek!


Kedves látogatók, Játékosok!

10% kedvezményt biztosítunk a kiállítás alatt megrendelt karikagyűrűkre!

Először is szeretnénk megköszönni, hogy részt vesztek az Affianced Ékszerészet 2017 január 28.-29.-i
januári Esküvő Kiállításhoz kötődő 20 000 Ft kedvezmény napi díjazású játékában, mely kedvezményt a 10%-os általános vásári kedvezményen felül biztosítunk a kiállítás időtarama, illetve az azt követő 3 munkanapon belül megrendelt és leelőlegezett karikagyűrűk árából!

A kiállítás a Pap László Sprtarénában területén kerül megrendezésre 2017 január 28.-29.-én, keress bennünket a B60-as standnál!

A játék menete:
♦ Minden játékos aki kitölti a januári Esküvő Kiállításon az Affianced Ékszerészet promóciós kártyáját az adataival, az automatikusan egy nyereményjátékban vesz részt.

♦ A nyereményjáték során naponta egyszer, 2017 január 28.-án és 29.-én 18 órakor sorsolunk az aznap összegyűlt kártyákból, mely sorsolást élőben közvetítjük a Facebook oldalunkon. (A sorsolást csak az oldalunk követői látják. Amennyiben még nem likeoltad az Affianced Ékszerészet Facebook oldalát, ide kattintva megteheted.)

♦ Ha lemaradsz a sorsolás megtekintéséről ne aggódj, mert e-mailben értesítjük a nyerteseket.

♦ A nyeremény naponta 3 db 20 000 Ft-os kedvezmény, melyet a nálunk megrendelt karikagyűrűk árából írunk jóvá a nyertesek számára.

A nyeremény 20 000 Ft értékű kedvezmény kártya 2017 május 31.-ig használható fel. Amennyiben a kártyát a kiállítást követő 3 munkanapon túl, vagyis 2017. február 2-tól veszik igénybe, úgy a 10%-os vásári kedvezmény már nem igényelhető a megrendelt ékszerhez.

 

voucher

Sok sikert a játékhoz és hatalmas gratuláció a nyerteseknek!

Várunk sok szeretettel!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés