Menü megjelenítése

Írja be az ékszer nevét (elég 1 szó):

 • Barocco - karikagyűrű pár
 • Barocco Classic - no4 - karikagyűrű
 • Circulation - karikagyűrű pár
 • Fantasy no4 - Karikagyűrű pár
 • Sentiment - karikagyűrű
 • Sensation Simple - karikagyűrű
 • Barocco - karikagyűrű pár
 • Barocco Classic - no4 - karikagyűrű
 • Circulation - karikagyűrű pár
 • Fantasy no4 - Karikagyűrű pár
 • Sentiment - karikagyűrű
 • Sensation Simple - karikagyűrű

Klasszikus megjelenésű jegygyűrűk.

Ebben a kategóriában a letisztult, klasszikus formai kialakítású karikagyűrűinket, jegygyűrűinket találhatják. Az ékszerek készülhetnek egy vagy többféle színű arany ötvözetekből, dekorálhatjuk őket fényes és matt felületek kontrasztjával, vagy apró ékkövekkel, gyémántokkal is.

magyar menyegző Jegygyűrűk

TEKINTSÉK MEG A MAGYAR MENYEGZŐ KOLLEKCIÓNK JEGYGYŰRŰIT IS!
E kollekció a páratlanul gazdag népművészetünk elemeiből, díszítő ornamentikájából saját felfogásunkban megalkotott ékszervilág. 
A kollekció tagjaniak leggyakoribb két díszítőeleme a szív és a tulipán.
Régen a szerelmi ajándékokra e két jelet egymásba rajzolták. E jelképkapcsolatban a tulipán a nőt, a szív a férfit szimbolizálja.
Tovább…

Árgyélus - karikagyűrű
Árgyélus № 3 – Karikagyűrű pár
Firhang - karikagyűrű
Firhang № 2 – Karikagyűrű pár

jegygyuruAz Affianced jegygyűrűk

Először is engedjék meg, hogy rendet teremtsünk a jegyékszerek világában használatos elnevezések, fogalmak terén.

Kezdjük a páros ékszerekkel, melyeket karikagyűrűknek és jegygyűrűknek is nevezhetünk.

Tulajdonképpen e két kifejezés szinonimája egymásnak. Az eljegyzési gyűrű vagy más néven leánykérő gyűrű, pedig jellemzően a drágakövet, gyémántot foglaló női gyűrű, mellyel a férfi megkéri kedvese kezét. Erre a gyűrűtípusra a kísérőgyűrű kifejezést is szoktuk használni.

A jegygyűrű, karikagyűrű kategóriákkal azt szeretnénk bemutatni, hogy Ékszerészetünkben milyen formai, technikai elképzelések, kivitelezések mentén készülnek ékszerek és, hogy milyen módon rendezhetők csoportokba. Ezekről a csoportokról általánosságokban szeretnénk leírni néhány tudni valót, érdekességet, hogy minél nagyobb inspirációt érezhessenek a saját jegyékszereik kigondolása közben.

rococo-karikagyuruEgy-egy ékszer esetében megkapó összhatást tudunk elérni a megfelelően kiválasztott és összeállított ötvözetekkel. A színek kiválasztása is igen fontos lehet abból a szempontból, hogy mi áll nekünk jól. Van akinek a sárga árnyalatú arany ötvözet áll jól, van akinek a vöröses fém színe harmonizál bőre típusával. Ez teljesen egyéni, és különös módon az is, hogy melyik ékszer milyen színkombinációkkal lesz igazán elragadó. Karikagyűrűink díszítéséül kizárólag apró gyémántokat használunk, leginkább briliáns és princess (négyzet alakú) csiszolatokat.
A bátrabb férfiaknak örömmel ajánljuk a drágakövek használatát, hiszen nem kizárólag a hölgyek privilégiuma az ékkő. Kedvelt az urak körében az úgynevezett konyak színű gyémánt, mely egy szögletes csiszolásban igencsak férfias megjelenéssel bír. A hölgyeknek az apró hófehér csillanó sokaság szokott leginkább tetsző lenni, sokféle variációt lehetővé téve.

Az olvasottak alapján is látható, hogy igen sokoldalú, és árnyalt az egyedi ékszer készítésével kapcsolatos kérdések köre. Az igazán sikeres megvalósulásokhoz teljes mértékű együttműködésre van szükség megrendelő és ékszerész között.
Ékszerészetünkben évtizedes tapasztalattal segítünk Vendégeink számára a lehető legjobb megoldásokra rátalálni, hogy hosszú évekig örömet nyújtson a jegygyűrűk viselése férjnek, feleségnek egyaránt.