Menü megjelenítése

Írja be az ékszer nevét (elég 1 szó):

AFFIANCED TUDÁSBÁZIS

Ebben a tudástárban minden információt igyekszünk megadni ahhoz, hogy a legmegfelelőbb arany ékszert tudja kiválasztani, megrendelni magának.
Írunk a különböző arany ötvözetekről, a gyémántról, a különféle drágakövekről és sok minden másról is.

A teljes ékszer tudásbázis megtekintéséhez kattintson ide.

A karikagyűrűkhöz kapcsolódó információs részekért kattintson a képekre.

Karikagyűrű vásárlás útmutató
Karikagyűrű vásárlási útmutató
Arany ékszer vásárlási útmutató
Arany ékszerek vásárlási útmutató

Karikagyűrű kollekciókKarikagyűrű kollekciók

Az Affianced Ékszerészetben sok kiváló aranyműves és designer kolléga dolgozik együtt immáron több, mint 10 éve, így már nagyon sokféle karikagyűrű készült el műhelyünkben.

Ezeket a karikagyűrűket igyekeztünk kollekciókba rendezni, hogy egy kicsit a válogatást is megkönnyítsük kedves leendő ügyfeleinknek és mi is rendszerben lássuk eddigi munkáinkat.

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a meglévő karikagyűrű kollekcióinkat újabb darabokkal egészítsük ki, illetve újabb kollekciókat hozzunk létre, hogy minél szerteágazóbb formatervek között találhassa meg mindenki a maga kedvencét.

A kollekciókat minden esetben igyekszünk valamilyen kézműves technika köré csoportosítani, vagy épp az ékszerek letisztult faormai megvalósítása fűzi őket össze egy kollekcióvá.

Karikagyűrű kollekcióinkat itt találja.

Reméljük mindenki talál magához illő karikagyűrűt munkáink között!

 

Mentés

Mentés

Magyar Menyegző Karikagyűrű Kollekció

Ez a kollekciónk a legelső, tudatosan felépített koncepció alapján tervezett ékszercsaládunk, melyre első gyermekként talán a legnagyobb büszkeséggel tekintünk. Ezek az ékszerek az új stílus magyar népművészet elemit hordozzák, korabeli népművészeti alkotásokon: fafaragásokon, hímzéseken, építészeti elemeken fellelhető motívumokból táplálkoznak.

A Magyar Menyegző Kollekciónkkal sikerült két kiemelkedő díjat is kiérdemelnünk: 2012-ben a Magyar Kézműves Remek Díjat, 2016-ban pedig a Magyar Termék Nagydíjat, melyekre igazán büszkék vagyunk.

A Magyar Menyegző karikagyűrűinket ide kattintva tekinthetik meg.

Magyar Menyegző karikagyűrű kollekció

Mentés

Mentés