eljegyzési gyűrű árak

Konkrét ékszerrekkel kapcsolatos árajánlat kérésükkel kapcsolatban: jelöljék a kiválasztott ékszereket kedvenc-nek, – egyszerre maximum 6 db-ot – majd válasszák a “kedvenceimről konkrét árajánlatot kérek” opciót, vagy kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot e-mailen vagy telefonon. Köszönjük!

Egy adott női gyűrű forma többféle árkategóriában is megvalósulhat, attól függően, hogy milyen díszítést kap, illetve milyen drágakő kerül bele. Gyémánt felhasználásával készült szoliter gyűrűink nagyságrendileg 85 000 Ft + Áfa-tól kezdődnek. Más, színes drágakővel is elkészíthetők ékszereink, például topázzal, turmalinnal, zafírral, rubinnal,aquamarinnal,olivinnel. Ezek esetében jóval alacsonyabb árfekvésre is lehet számítani.

Egyéni elképzelésekkel és további kérdésekkel kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen: ekszer@affianced.hu
vagy telefonon: +36703780570 Köszönjük szépen!

ÁRKATEGÓRIÁINK
 gyémánt vagy más drágakő felhasználásával készült eljegyzési gyűrűkre:

FIANCÉE CLASSIc

134 000 Ft-tól
Szolidabb megjelenésű, klasszikus eljegyzési gyűrű fazonok kisebb brilliánssal vagy egyéb színes drágakővel díszítve. Például az alábbi eljegyzési gyűrűk:

FIANCée EXKLUZÍV

300 000 Ft-tól
Finoman megmunkált, briliánsokkal díszített, kecses női gyűrűk, kísérőgyűrűk. Például az alábbi eljegyzési gyűrűk:

FIANCée Luxus

500 000 Ft-tól
Gazdagon díszített, nagyobb központi gyémántot magában foglaló, különleges kivitelezésű
gyémánt gyűrűk. Például az alábbi eljegyzési gyűrűk: