A következő témák szerint tájékozódhat az információkban:

BEJELENTKEZÉS, CÍMÜNK

Kedves Vendégeink kényelme érdekében ügyfélfogadást kizárólag telefonos bejelentkezés alapján tartunk!

Bejelentkezés: (+36) 70 378 05 70

ÜGYFÉLFOGADÁSI RENDÜNK:

Ügyfélfogadási törzsidőnk:
Hétfő: 9 – 17
Kedd: 11 – 19
Szerda: 9 – 17
Csütörtök: 9 – 17
Péntek: 9 – 17

Ügyfélfogadási rendünket igyekszünk rugalmasan kialakítani kedves Ügyfeleink kényelme érdekében, így van lehetőség a fent megjelölt törzsidőn kívül is ellátogatni hozzánk előre egyeztetett időpontban.

Felhívjuk Kedves Ügyfeleink figyelmét, hogy ékszerészetünkben kamerás megfigyelőrendszer működik, melynek jogalapja az üzleti, fizetési, bank- és értékpapírtitok védelme, valamint a vagyonvédelem. Ezzel kapcsolatban hozzánk látogatva írásos tájékoztató valamint kollégáink nyújtanak bővebb tájékoztatást.

Címünk, megközelítésünk:

Budapest 1093 Lónyay u. 37/A.-B. Megközelítés tömegközlekedéssel: a 2-es villamos Zsil utcai megállójához esik a legközelebb, de a 4-6-os villamos Mester utcai vagy a Boráros téri megállójához is 5 perc sétányira esik karikagyűrű szalonunk. Az autóval érkezőknek szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy a környék parkoló övezet! Térkép itt!

Ékszerészetünk nem egy klasszikus ékszerbolt, ahol egy adott választékból, kész ékszerek közül választhatják ki kedves Ügyfeleink karikagyűrűiket, eljegyzési gyűrűiket, hanem egy tervező műhely, ahol minden egyes ékszert a kívánságoknak megfelelően alakítunk ki. Az eddig elkészült, weboldalunkon is megtekinthető alkotásainkból kézzel fogható, ezüstből, nemesacélból készült mintadarabokon keresztül ismerkedhetnek meg ékszereinkkel a hozzánk látogatók, melyek alapján a megrendelést követően készülnek el személyre szabottan az arany ékszerek.
A konzultáció alkalmával a bemutató modellek segítségével az új ékszerek kitalálása, együtt tervezése történik. Ez a folyamat általában 1 órát vesz igénybe, így célszerű ezzel az idővel kalkulálni.

Vissza a tartalomhoz

VÁLLALÁSI HATÁRIDŐK

Karikagyűrű párok elkészítésének vállalási határideje:
Foglalózástól számítva átlagosan 4-8 hét.
Rövidített határidők kérése esetén felárral tudjuk teljesíteni a megrendelést.

Eljegyzési gyűrűk elkészítésének vállalási határideje:
Foglalózástól számítva átlagosan 3-6 hét.
Rövidített határidők kérése esetén felárral tudjuk teljesíteni a megrendelést.

Az aktuális elkészítési időről telefonon a +36703780570 számon, illetve az ekszer@affianced.hu email címen tudunk felvilágosítással szolgálni.

Személyre szabott tervezések kivitelezésének határideje minden esetben a feladathoz alakul és személyes egyeztetés függvénye.

Vissza a tartalomhoz

HOZOTT TÖRT ARANY

Az ékszerek árát, vagy annak egy részét lehetséges tört arannyal kiegyenlíteni, az ékszerek árából az aktuálisan meghatározott áron kerül levonásra. Természetesen az ötvözetek finomságának egyeztetése után.

Vissza a tartalomhoz

FOGLALÓ

A megrendeléshez szükséges foglalót fizetni, ez a kialakított ár 50%-a. Munkáink egyedi megrendelésekből állnak, személyre szabott méretekkel és kivitelben készülnek el, ezért a megrendelés esetleges lemondása esetén a foglaló visszatérítésére, illetve a kész munka visszavételére nincs lehetőségünk.

Vissza a tartalomhoz

KÜLFÖLDRŐL VALÓ RENDELÉS

1. Válassza ki weboldalunkról az Önnek-vagy Önöknek- tetsző ékszert: karikagyűrűt, eljegyzési gyűrűt vagy alkalmi ékszert.
2. Vegye fel a kapcsolatot Ékszerészetünkkel a ekszer@affianced.hu email címen vagy a 00 36 70 378 05 70 -es telefonszámon. Skype konzultációra is állunk a rendelkezésére, ehhez legyen szíves kérjen időpontot e-mailben vagy telefonon. Skype nevünk: affianced
3. Az egyeztetést követően látogassank el egy Önökhöz közeli ékszerboltba és vetessék le az ujjaik méretét, majd a részletek lefixálása e-amilben történik. A megrendeléshez előleg fizetése szükséges. Az előleg összege a vételár 50%-a, amit átutalással lehetséges rendezni. Amint az összeg a számlánkra érkezik elkezdjük a kiválasztott ékszer elkészítését.
4. Elkészítjük az ékszert (az elkészítési határidőket a határidők pont alatt találja, klikk ide), majd lefotózzuk és elküldjük Önnek a képet. Amennyiben elégedett a látvánnyal, átutalja részünkre a vételár további 50%-át. Amint az utalás a számlánkra beérkezik futárszolgálattal kiküldjük az ékszert az Ön címére (ez kb.: 1-2 napot vesz igénybe).
5. Amennyiben az átvett ékszerrel kapcsolatban bármilyen reklamációja merülne fel, futárszolgálat segítségével visszaküldi nekünk és a kért javítások, változtatások után újra elküldjük Önnek az ékszert.

Vissza a tartalomhoz

FIZETÉSI MÓDOK

A felmerülő költségeket készpénzzel, bankkártyával illetve átutalással lehetséges rendezni.

Átutaláshoz szükséges információk:
Fiók címe: 1095 Budapest, Boráros tér 7.
Forint számla
UNICREDIT BANK, kedvezményezett: Affianced Ékszerészet Kft.
Bankszámla szám: 10918001-00000047-05600008
IBAN: HU90109180010000004705600008
SWIFT: BACXHUHB

Vissza a tartalomhoz

CSOMAGOLÁS

Ékszereinket értékes ajándékhoz illő exkluzív csomagolásban, gyönyörű fa ékszerdobozban adjuk át garanciajeggyel és certificate-tel. A karikagyűrűinkhez egyedi, kézzel készült gyűrűpárnáink közül választhat ajándékba egyet a kedves megrendelőnk!

karikagyuru-csomagolas

Vissza a tartalomhoz

GARANCIÁK

Védjegyünk az ékszereinkben található mesterjel, mely a magyar fémjellel együtt hitelesíti munkáinkat. Garanciát vállalunk a felhasznált anyagokra, a kézimunka minőségére, az ékkövek foglalásának tartósságára. A kötelező 1 éves garanciavállaláson túl Ékszerészetünk további 4 évig, 30% önrésszel, maximum 50.000 Ft erejéig járul hozzá egy esetleges kőpótláshoz, melynek feltétele az ékszer évenkénti szervizre való bemutatása.

Ékszereinkhez a garanciák mellé további szolgáltatásokat adunk: a meglepetésként ajándékozott gyűrűk utólagos méret állítása három hónapon belül díjmentesen.
1 alkalommal szakszerű ékszertisztítás és felület felfrissítés ékszereink számára a vásárlástól számított egy év múlva.
További információk a gyakran feltett kérdések menüpontban találhatók.

Vissza a tartalomhoz

VÁLLALKOZÁSI ADATOK

Affianced Ékszerészet Kft.
Telephely: 1093 Budapest Lónyay u. 37/A.-B.
Székhely: 1097 Budapest Drégely u. 6-8. A 603
Adószám: 24792013-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-182635
A cég statisztikai száma: 24792013-3212-113-01
Pr szám: 7268
Kamarai regisztrációs szám: BU24792013.
Telefon: +36 70 378 05 70
E-mail: ekszer@affianced.hu

Tárhely szolgáltató:
Net4U Kft.
Budapest, 1142. Komáromi út 39.
info@net4u.hu

Vissza a tartalomhoz