Gyűrű méretezés. Így lehet megtudni a gyűrűméretet eljegyzési gyűrűhöz, karikagyűrűhöz és egyéb ajándékba adott gyűrűhöz.

Az interneten elérhető pontatlan mérési megoldások

Gyűrűválasztásnál nagyon fontos a gyűrű méretének pontos meghatározása. Például egy titokban készíttetett eljegyzési gyűrű esetében azonban nincs könnyű dolga a férfiaknak, ha kedvesük ujjméretét kell megadniuk.

Igen népszerűek ugyan az interneten letölthető, a gyűrűvásárláshoz segítséget nyújtó mérettáblázatok és ujjmérő cetlik, ám tapasztalatunk alapján ezek sajnos egyáltalán nem megbízhatók. A nyomtatás során elég egy nem megfelelő beállítás, és máris pontatlanná válik a mérés Hasonlóképp óva intenénk mindenkit attól, hogy kinyomtatható ujjmérő cetlikkel próbálkozzon, mert ezek is torzítják a valós ujjméretet. 

Gyűrűmérő sor küldése

Eljegyzési gyűrű esetében praktikus lehet, ha a férfi magával hozza a hölgy egy másik gyűrűjét. Ha erre nincs lehetőség, akkor a személyes kapcsolatfelvételt követően segítünk a leendő vőlegénynek kitalálni, hogy megközelítőleg milyen méretre érdemes elkészíttetni a kiválasztott ékszert.

Természetesen, ha mégsem lenne megfelelő a méret, lehetőség van a legtöbb gyűrű méretének későbbi módosítására is. Ez meglepetés ékszerek esetében, a vásárlástól számított 3 hónapig díjmentes.

Gyűrűmérő küldés

A karikagyűrűk méretével kapcsolatban cégünk egy olyan megoldást dolgozott ki, mely a lehető legpontosabb eredményre vezet, így nem érheti csalódás.

– Kérje kollégáinktól a gyűrűmérő sort, melyet egy válasz borítékkal, az ékszer megrendelését, az előleg számlánkra való beérkezését követően azonnal postázunk is.

– Ha megérkezett Önhöz a gyűrűmérő sor egy videó konferencia keretében segítünk a pontos méretek meghatározásában, mely híváshoz szintén kérjük az időpont egyeztetést.

– Amennyiben nincs szüksége tovább a gyűrű mérő sorra, úgy díjmentesen visszaküldi számunkra a válasz borítékban. Amennyiben meg szeretné tartani, ennek sincs akadálya, mindössze 3000 Ft-ot számolunk fel a mérő eszközért, mely összeget a fennmaradó fizetni valóhoz számlázunk.

Olvassa el az online ékszer rendelés menetét ide kattintva.

Milyen az ideális gyűrűméret?

Fontos, hogy a gyűrű ne legyen se túl laza, se túl szoros, Levételkor éreznünk kell némi ellenállást, de viszonylag könnyen le kell tudni húzni az ujjról. Az ujjak méretét számtalan tényező (pl. időjárás, fizikai munka, napszak) befolyásolhatja, ezért célszerű szobahőmérsékleten, nyugodt körülmények között levenni a pontos méretet.

A gyűrű pontos méretének megállapításakor fontos, hogy a legnagyobb körültekintéssel járjunk el. Legjobb, ha szakemberre bízzuk ezt a feladatot!

Ékszerüzletünkben a gyűrűméret kiválasztásában is szakértői segítséget tudunk nyújtani Önöknek a személyes találkozás során.

Ideális gyűrűméret