Show menu

Enter the name of the jewelry (1 word is enough)

AFFIANCED TUDÁSBÁZIS

Tudásbázisunkban tematikusan összeállított témákkal segítünk abban, hogy a lehető legjobban eligazodjanak az arany ékszerek világában. Írunk az ékszertervezés folyamatáról, a különböző alapanyagokról és még sok minden másról is.

A teljes tudásbázis megtekintéséhez kattintson ide.

A női gyűrűkhöz kapcsolódó információs részekért kattintson a képekre.

Gyémánt ékszer vásárlás útmutató
Gyémánt ékszerek – vásárlási útmutató
Arany ékszer vásárlási útmutató
Arany ékszer – vásárlási útmutató

Női gyűrűink személyre szabottan.

A női gyűrű kategóriában bemutatott ékszereink akár eljegyzési gyűrűként is viselhetők. Az eljegyzési gyűrűknek nincs egy szorosan vett műfaji meghatározása, formai egysége napjainkban.

Így az egyéniség és az ízlés mentén érdemes kiválasztani a legmegfelelőbbnek ítélt ékszert. Készítünk és tervezünk női gyűrűket szolidabb megjelenésű daraboktól egészen a legformabontóbb koktél gyűrűkig, melyek igazán szép kiegészítői lehetnek a legelegánsabb üzleti vagy báli öltözékeknek is.

Arany eljegyzési gyűrűk

A női gyűrűinket általában egy csodálatos drágakő, vagy egy szép gyöngy köré álmodjuk meg, mely ékszereket tovább dekorálhatunk apró gyémántokkal vagy egyéb drágakövekkel, illetve díszíthetjük őket aprólékos kézi véséssel, melyet ékszerészetünk igazán mesteri szinten képvisel.

Nem ritka kívánság az sem, hogy egy családi emlékként megmaradt, elkopott ékszer drágakövéhez álmodunk meg egy csodálatos, új ékszer, így örökítve tovább az értéket és a hozzá fűződő legmélyebb emléket.

Ékszereink tervezése általában egy személyes konzultációval kezdődik, mely során megbeszéljük a fontosabb részleteket, a felhasználandó anyagokat, az ékszerre szánt költséget melyek után tudunk hozzálátni a tervezési munkához. Az ékszertervezés természetesen díjtalan szolgáltatása ékszerészetünknek, csak az elkészült, megvalósult ékszert kell megvásárolni. Terveinket szabadkézi rajz vagy számítógépes 3D grafika által mutatjuk be Ügyfeleinknek e-mailen vagy személyesen, a tervezés jellegétől függően többféle irányt is felvázolva.

Léna Topáz nevű gyűrűnk egy csodás központi kék topázzal, 6 db gyémánttal rozé aranyból.

Tekintse meg az eljegyzési gyűrűinket is.

Léna Fire - eljegyzési gyűrű