AFFIANCED TUDÁSBÁZIS

Tudástárunkban különböző témák szerint összeállítottunk olyan információkat, melyek segítségükre lehetnek abban, hogy az arany ékszerek világával kapcsolatos dolgokról: a különböző arany ötvözetekről, a drágakövekről és még sok minden másról is a kellő tájékozottsággal rendelkezzenek.

A teljes tudásbázis megtekintéséhez kattintson ide.

Az eljegyzési gyűrűkhöz kapcsolódó információs részekért kattintson a képekre.

Eljegyzési gyűrű vásárlás útmutató
Eljegyzési gyűrű – vásárlási útmutató
Gyémánt ékszer vásárlás útmutató
Gyémánt ékszerek – vásárlási útmutató

Az eljegyzési gyűrűtől a karikagyűrűig

Az eljegyzési gyűrű kiválasztása, megvásárlása az első lépés a házasságkötésig vezető romantikus, csodaszép úton. Ez az első ékszer, mely felkerül a hőn szeretett hölgy ujjára, ez az első ajándék, mely a szerelmet egy értékes adományként szimbolizálja. A szerelem záloga, mely az elköteleződést hivatott jelképezni az adó és a kapó fél számára egyaránt.

Az eljegyzést rendszerint néhány éven belül a házasságkötés, az örök hűség fogadása követi, mely fogadalmat egy páros ékszerrel: a karikagyűrűkkel pecsételik meg a szerelmes párok.
A karikagyűrűk vagy más néven a jegygyűrűk formailag sokfélék lehetnek és tulajdonképpen csak a fantázia szab határt megjelenésüknek.

Rendszerint felmerülő igény a karikagyűrűk kiválasztása során, hogy a női karikagyűrű szépen passzoljon a már megkapott eljegyzési gyűrűhöz, illetve a férfi karikagyűrű, – általában letisztultabb módon
-, de harmonizáljon a női ékszerhez, ékszerekhez.

Tekintse meg egyedi tervezésű karikagyűrűinket!

Színes gyémántokGYÉMÁNT ELJEGYZÉSI GYŰRŰK

A gyémánt örök – tartja a mondás teljesen jogosan, hiszen a gyémánt megragadó szépségén kívül egyedülálló keménységével, tartósságával is rászolgál erre a szlogenre.

A gyémánt sokféle színben fordul elő a természetben, mely változatok természetesen az áraikban is megmutatkoznak: általában minél tisztább, színtelenebb egy gyémánt annál értékesebb, de természetesen ez alól is vannak kivételek. Vannak a gyémántnak olyan szín változatai, például a rózsaszín, a kék és a zöld, melyek sokkal értékesebbek is lehetnek egy hasonló méretű színtelen gyémántnál.

Viszont vannak olyan színváltozatok: a barna, a halvány sárga és a fekete melyek kedvezőbb árúak a színteleneknél és gyönyörű szépek mind e mellett. A gyémánt köves eljegyzési gyűrűk kiválasztásánál érdemes ezeket a szempontokat is figyelembe venni, amellett természetesen, hogy kinek készül ez a meghatározó ékszer.

Gyémánt eljegyzési gyűrűink választékát itt tekintheti meg.