Itt különböző tervezési szempontok alapján kollekciókba rendezve tekinthetik meg karikagyűrű, jegygyűrű alkotásainkat, mely kollekciókat – az újabbak tervezése mellett – folyamatosan fejlesztünk, bővítünk.

Kézzel készített, arany karikagyűrű, jegygyűrű kollekciók

Az Affianced Ékszerészetben immáron 10 éve fejlesztjük karikagyűrű kollekciónkat, figyelve a legújabb, nemzetközi jegygyűrű trendekre. A design kialakítása közben kiemelkedő figyelmet fordítunk ékszereink kényelmes viselhetőségére valamint az optimális anyag felhasználásra az időtállóság érdekében.
Az itt megtekinthető karikagyűrű kollekcióinkat folyamatosan bővítjük újabb gyönyörű darabokkal, de természetesen nagy örömmel állunk Kedves Ügyfeleink rendelkezésére egyéni ötleteik, elképzeléseik megvalósításában is.

Mentés

Mentés

Barocco kézműves karikagyűrű kollekció

AZ ÉKSZERCSALÁD LEGLÁTVÁNYOSABB ISMÉRVE A MINIATŰR, NÖVÉNYI ORNAMENTIKÁT ÁBRÁZOLÓ KÉZI VÉSÉS.

E kollekciónk megjelenésében sajátos elegyét lehet érzékelni a modern vonalaknak és a barokkos túlzó díszítési módnak. A csipkeszerű csillogó vésések sora lenyűgöző keretet kölcsönöz az ékszereknek. Pompás összhatást kelt színkombinációival és díszítő ékköveivel.

A gyémántok kifinomult foglalási módja kiválóan passzol az ékszerek stílusához. A Barocco kollekció tagjai ízig-vérig kézműves munkák személyre szabva, méretre készítve, magas színvonalon kivitelezve, melyek méltán képviselik a férfi és nő között kötött szövetség szimbólumát.

Barocco Kollekciónkkal 2013-ban elnyertük a Magyar Kézműves Remek Díjat.

A Barocco kollekciót ide kattintva tekintheti meg.

Barocco kézműves karikagyűrű kollekció

Fehér Menyegző karikagyűrű kollekció

A MODERN TECHNOLÓGIA TALÁLKOZÁSA HAGYOMÁNYOS KÉZMŰVES DÍSZÍTŐ TECHNIKÁKKAL.

Az ünnepélyes elegancia. Az ékszerek felületébe helyezett kerámia betét csodálatosan passzol a menyegző fehér világához. A nagy pillanat emelkedettségére később is emlékeztet. Az egyszerű formák szépen magukba ölelik az újszerű anyag által megjelenített vonalakat, az aprólékos, vésett díszítésekkel pedig a legmívesebb alkotásainkká válnak.

Technikai kivitelezésének összetettsége rendhagyó megjelenése valódi kuriózummá teszi a kollekciót. Jó szívvel ajánljuk ezen ékszereket olyan pároknak akik ragaszkodnak a hagyományos karikagyűrű formákhoz, ugyanakkor elvárás a lenyűgöző nem mindennapi megjelenés.

Fehér Menyegző Kollekciónkkal 2015-ben elnyertük a Magyar Kézműves Remek Díjat.

A fehér Menyegző kollekciót ide kattintva tekintheti meg.

Fehér Menyegző karikagyűrűk

Magyar Menyegző jegyékszer kollekció

E különleges karikagyűrű és jegyékszer kollekciónk Ékszerészetünk büszkesége, formavilága, díszítő ornamentikája a magyar népművészetből táplálkozik.

Ihletettségére való tekintettel erős érzelmi kötődéseket képvisel magyarságunkhoz, hagyományainkhoz. Mindemellett a kollekció tagjainak kialakítása megfelel a kor követelményeinek.

Ékszereiben tökéletes összhangban ötvöződik az aktualitás a hagyomány és az értékhordozás. A kollekció anyaghasználatai ódon hangulatot kölcsönöz az ékszereknek, elnevezéseikben pedig idézzük a magyar népmesék világát- Tündérszép Ilonát, a Táltost és a Csillagszemű juhászt.

Magyar Menyegző Kollekciónkkal 2012-ben a Magyar Kézműves Remek Díjat, 2016-ban a Magyar Termék Nagydíjat érdemeltük ki.

A Magyar Menyegző kollekciót ide kattintva tekintheti meg.

Magyar Menyegző karikagyűrűk

Kingdom karikagyűrű kollekció

Ezt a látványos arany karikagyűrű kollekciót, – mint a nevéből is sejteni lehet –, a Trónok Harca című népszerű sorozat ihlette.

A kollekció ékszerei kizárólag hagyományos, kézműves technikákkal készülnek, mintáik precíz kézi véséssel kerülnek az ékszerek felületeire.

A karikagyűrűk díszítő elemit 14.-15. századbeli Angol késtok leletek alapján készítettük el, melyek a Temze folyó iszapjában őrizték meg gazdag motívum kincsüket az utókor számára.

A Kingdom karikagyűrű kollekciót ide kattintva tekintheti meg.

Kingdom karikagyűrű kollekció

Glamour karikagyűrű kollekció

Glamour: csillogás, fény, pompa – Az igazi luxus kedvelőinek.

A kollekció exkluzivitását elsősorban a női gyűrűk intenzív, figyelemfelkeltő dekorációja adja, és díszítésül mi mást használhatnánk, mint a csodálatosan csillogó misztikus gyémántokat.

Az ékkövek ragyogása a formák kifinomultságával és a fényes fémfelületekkel összhangban lenyűgöző kompozíciókra képesek. A férfi gyűrűkben is itt-ott megcsillan a kék zafír vagy a konyak gyémánt, finoman hangolódva párjához, a női gyűrűhöz. Pompás szimbóluma a legemelkedettebb érzéseknek ami két szerelmes ember között létezik.

A Glamour kollekciót ide kattintva tekintheti meg.

Cube karikagyűrű kollekció

A Cube kollekciónk az extravagancia jegyében készült.

Jellegzetessége a hagyományostól eltérő szögletes formák, néhol lágy vonalakkal, néhol markáns élekkel és sarkokkal kialakítva. Merész formáival a modern életstílust tükrözi.

A kollekció férfi gyűrűi különösen a bevállalós férfiakhoz szól. Legtöbb esetben tartalmaznak karakteres konyak színű barna gyémántokat. Öltözékükben laza, sportos pároknak ajánljuk, akik vállalják egyéniségüket, és nem áll tőlük távol a vagányság és az extremitás.

A Cube kollekció darabjait ide kattintva tekintheti meg.

Cube karikagyűrűk

Classico karikagyűrű kollekció

Mérték és érték.

A Classico karikagyűrű kollekciónk letisztultságával, egyszerűségével híven képviseli a hagyományos klasszikus értékeket. Visszafogott megjelenés jellemzi, szimbolikája önmagáért beszél. Egyszerű kör formái a hűséget, az odaadást, az összetartozást hivatott hordozni.

Szolid kis jelképes díszítések emelik a kollekció női gyűrűinek fényét, a férfi gyűrűk pedig finomhangolással vannak harmóniába hozva velük. Az ékszerek személyességét növeli, hogy a gyűrűk belsejébe intim üzenetet, szimbólumokat, vagy jelentőségteljes dátumokat vésünk Megrendelőink egyéni igényei szerint.

A Classico kollekció darabjait ide kattintva tekintheti meg

Classico karikagyűrűk

Milyen stílusú karikagyűrű illik hozzád?

Összállítottunk egy 12 kérdésből álló, 2 perc alatt kitölthető kérdéssort, melynek kitöltése segítségedre lehet meghatározni az ízlésedet, stílusodat az ékszerek terén. Amennyiben nincs konkrét elképzelésed, ez a teszt a segítségedre lehet, hogy a legmegfelelőbb karikagyűrűt választhasd magadnak és a párodnak.

Karikagyűrű választó

A karikagyűrű választó elindításához klikkelj a képre vagy ide!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés