Írja be az ékszer nevét (elég 1 szó):

Affianced gyémánt gyűrűk

A gyémánt gyűrű, mint a jegyben járás szimbóluma, több évszázados hagyomány. A gyémánt keménysége, tartóssága és szépsége méltán szimbolizálja két ember örökké tartó szerelmét. Így napjainkban is elterjedt szokás, hogy a férfi egy gyémánt gyűrűvel, gyémánt eljegyzési gyűrűvel kéri meg a szeretett hölgy kezét.

AFFIANCED TUDÁSBÁZIS

Bizonytalan a választásban? Olvassa el részletes vásárlási útmutatóinak és találja meg a megfelelő eljegyzési gyűrűt!

Gyémánttal vagy esetleg más színes drágakővel válasszak jegygyűrűt kedvesemnek?

Tudásbázisunkban megtalálja a legfontosabb tudnivalókat, amit az eljegyzési gyűrűkről, és a gyémánt ékszerekről tudni érdemes.

(klikk a képekre)

Gyémánt ékszer vásárlás útmutató
Gyémánt vásárlási útmutató
Eljegyzési gyűrű vásárlás útmutató
Eljegyzési gyűrű vásárlási útmutató

A TÖKÉLETES ELJEGYZÉSI GYŰRŰ VÁLASZTÁS

Az eljegyzési gyűrűk esetében az egyik legtipikusabb sarkalatos kérdés az ujj-méret meghatározása. Tapasztalatunk szerint mindenféle méretvételi módszer után is mindig akkor derül ki igazán, hogy mennyire volt pontos a kapott információ, amikor a lánykérés alkalmával a gyűrű felkerül a kedves hölgy ujjára. Ezzel kapcsolatban minden vőlegényt megnyugtatunk, e gyűrűk méretkorrekciója tökéletesen megoldható, és igazítását díjtalanul, garanciában végezzük.

Tehát átgondolva az összes kapott instrukciót olyan fazonokat, olyan formákat igyekszünk ajánlani melyek meggyőződésünk szerint a leginkább fognak passzolni a hölgy ízléséhez, egyéniségéhez. A megtalált tetsző modellbe a drágakő kiválasztása külön mozzanat, hiszen elsősorban a központi kő értéke határozza meg majd az ékszer árfekvését. Fontos számunkra, hogy részletesen és pontosan tájékoztassuk a vőlegényeket a lehetőségekről, különböző variációkról, hogy minél több ismeret birtokába juthassanak, hogy a legjobb döntést tudják meghozni, és ezáltal a legtökéletesebb ékszer készüljön el éksszerészetünkben szerelmük számára.

Segítheti a döntést, ha látja kézen viselve is eljegyzési gyűrűinket. Kézen viselve itt tekintheti meg eljegyzési gyűrűinket.

Ez eddigi munkánk nagy változatosságot mutatnak az eljegyzési gyűrűk tekintetében is mind a felhasznált ékkövek, mind a tervezési koncepciók tekintetében. Eljegyzési gyűrűinket itt találja.

Affianced arany karikagyűrűaZ AFFIANCED Arany karikagyűrűk

A jegyékszerek tervezésének tekintetében különös figyelmet fordítunk arra, hogy a különböző formai és díszítő elemek hatásos összehangolásával harmonikusságot és összetartozást jelenítsenek meg a karikagyűrű párok, mindemellett fejezzék ki külön a menyasszony és külön a vőlegény egyéniségét is.

Az arany karikagyűrűk készítésének első mozzanata az ifjú párok habitusának meghatározása. Általában a párok megjelenéséből, stílusából rögtön lehet következtetnünk, hogy klasszikus irányvonalak, vagy az extravagánsabb formák lesznek érdekesek.

A konzultáció folyamán külön figyelmet fordítunk a vőlegények igényeire, ugyanis az ő számukra nehezebb megtalálni a legmegfelelőbb ékszert. Vélhetően azért, mert legtöbbjüknek életük első ékszere lesz a jegygyűrű, és tapasztalat híján semmilyen elképzelésük nincs, míg a hölgyek szinte azonnal tudják mi az ami tetszik, és mi az ami jól áll nekik.

Karikagyűrűinket itt találja.