Glamour karikagyűrű kollekció

A Glamour arany karikagyűrű, jegygyűrű kollekció a csillogás jegyében született. Az ebben a kollekcióban található karikagyűrűk közös eleme a sok-sok apró drágakővel való díszítettségük. Az itt látható jegygyűrűket gazdagon foglaljuk apró gyémántokkal, briliánsokkal vagy kívánság szerint Swarovski kristályokkal, melyek igazán luxus megjelenést nyújtanak az ékszereknek.

Gyémánt gyűrűk

TEKINTSÉK MEG AZ AFFIANCED ÉKSZERÉSZET GYÉMÁNT GYŰRŰIT IS!
Gyémánt gyűrűinket személyre szabottan készítjük, így lehetőség van a legmegfelelőbb gyémánt kiválasztására.
A gyémánt gyűrűk, gyémánt eljegyzési gyűrűk tömeges elterjedése valamikor az 1800-as évek végén kezdődött, amikor a nagyüzemi gyémántbányászat lehetővé tette, hogy az átlagos polgár is megengedhesse magának, hogy egy gyönyörű gyémánt gyűrűvel kérje meg kedvese kezét.

Tovább a gyémánt gyűrűkre…

Princess - eljegyzési gyűrű
Princess - gyémánt gyűrű
Finery - eljegyzési gyűrű
Finery - gyémánt gyűrű

A glamour karikagyűrű kollekcióról

Glamour karikagyűrű, jegygyűrű kollekciónk designját úgy alakítottuk ki, hogy passzoljon az éppen aktuális, nemzetközi karikagyűrű trendekbe, de mégis legyen valami egyéni, különleges arculata.
A kollekció leglátványosabb elemei maguk a drágakövek: a gyémántok, briliánsok vagy akár a Swarovski kristályok. Gyémántjainkról tudni érdemes, hogy kizárólag megbízható, antwerpeni forrásból származó, konfliktus mentes gyémántokat használunk fel az ékszerek elkészítéséhez. Hogy mit is jelent a gyémántok esetében a konfliktus mentesség? Ez a minőségi védjegy azt takarja, hogy nem származhatnak a gyémántok olyan országok bányáiból, ahol nem rendezett a politikai környezet, akár polgárháborús viszonyok vannak, így a gyémántbányák bevételeit politikai, netán harcászati célokra használhatnák.

A gyémántokról további tudnivalókat, érdekességeket ezen a linken találhatnak.

Vissza az összes karikagyűrű kollekcióhoz…

Mentés

Mentés

Mentés

A Glamour karikagyűrű kollekció ékszereinek közös jellegzetessége az apró gyémántokkal vagy Swarovski kristályokkal való gazdag díszítettség,
mint például a képen látható, Amarose nevű karikagyűrű pár esetében is, ahol a férfi gyűrűt barna színű apró gyémántokkal díszítettünk.

Amarose karikagyűrűk

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés