Fehér Menyegző karikagyűrű kollekció

A Fehér Menyegző karikagyűrű, jegygyűrű kollekció ismertető jegye az ékszerek mélyedéseit kitöltő, jellemzően fehér színű kerámia betét, mely csodálatos kontrasztot alkot mind a fehér, mind a sárga, mind pedig a rozé színű arany ötvözetekkel. Kollekciónkkal 2015-ben negyedik alkalommal nyertük el a Magyar Kézműves Remek Díjat.

eljegyzési gyűrűk

TEKINTSÉK MEG AZ AFFIANCED ÉKSZERÉSZET ELJEGYZÉSI GYŰRŰIT IS!
Eljegyzési gyűrűinket személyre szabottan gyémántokkal vagy más értékes drágakövekkel is készítjük.
Az eljegyzési gyűrűk vagy más néven kísérőgyűrűk kedvenc ékköve hagyományosan a gyémánt, mely az időtállóság és a ragyogás szimbóluma. Ékszerészetünkben azonban a gyémántokon kívül mindenféle nemes drágakövet módjukban áll választaniuk a megálmodott, gyönyörű eljegyzési gyűrűjükbe.
Tovább az eljegyzési gyűrűkre…

Lotus no2 - eljegyzési gyűrű
Lotus no2 - eljegyzési gyűrű
Victory Navett - eljegyzési gyűrű

mkr-logo

A Fehér Menyegző karikagyűrű kollekcióról

Fehér Menyegző karikagyűrű és jegyékszer kollekciónkkal 2015-ben elnyertük a Magyar Kézműves Remek Díjat. Ez a negyedik díj, mellyel kitüntették az Affianced Ékszerészet kiemelkedő, kézműves munkáját, ez esetben különös tekintettel az innovatív technológiák hagyományos technikákkal való együttes alkalmazásáért.

Az ékszerkollekció darabjai hagyományos kézműves munkával készülnek, ötvözve ezeket a technikákat a legmodernebb eszközökkel eljárásokkal. Az ékszerek testén a kerámiával kitöltött mezők számítógépes marással kerülnek kialakításra, illetve maga a kompozit-kerámia technológia, mely uv fényre köt, is egyike a legmodernebb eljárásoknak.
Az ékszereken a kerámia betéten kívül kézi díszítő vésést és drágakő foglalást is alkalmaztunk, hogy ezeken a modern megjelenésű karikagyűrűkön visszaköszönhessen néhány hagyományos díszítő elem is.

Vissza az összes karikagyűrű kollekcióhoz…

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Fehér Menyegző karikagyűrűinken megfigyelhető, hogy milyen csodálatos kontrasztot nyújt a fehér kerámia betét még a fehér arannyal is,
például a képen látható, Tiziano nevű jegygyűrűnkön.

Tiziano - Karikagyűrűk

Mentés

Mentés