Ékszerek

Különleges arany ékszerek tervezése és készítése luxus minőségben

Saját tervezésű, kézi készítésű exkluzív arany ékszerek. Megrendelőink egyéni kívánságának megfelelően, személyre szabottan alakítjuk ki ékszereink minden apró részletét.

Így készülnek műhelyünkben aprólékos, kézműves kidolgozással az ékszerek

egyedi ékszerek tervezési és készítése – az affianced ékszerészetben

Az Affianced Ékszerészetben több, mint 10 éve foglalkozunk különleges, személyre szabott ékszerek tervezésével és a legmagasabb szintű elkészítésével. Az így készült ékszerek előnye mindenképpen az egyediségük, hogy minden egyes apró részletüket úgy alakítjuk ki, ahogy azt a kedves Megrendelőink megálmodják.

Napjainkban a legtöbb bevásárló központban megannyi ékszerbolt található, de ezeknek a boltoknak a kínálata alaposabb vizsgálódás után láthatóan nagyon hasonló a többiéhez. Az ékszerek, – hasonlóan a többi divat cikkhez és kiegészítőhöz –, a legtöbb esetben távol keleten készülnek nagyon kevés kézimunkával, viszont elképesztő gépesítés mellett, így általában hiányzik az egyediség, a személyre szabottság ezekből a termékekből.

 

ékszertervezés

 

Ellátogatva hozzánk nem egyszerű bolti eladókkal találkozhatnak tervező műhelyünkben, hanem magas fokú szakmai és tervezői tapasztalattal rendelkező szakember kollégáink segítenek eligazodni az ékszerek rejtélyes világában.

Minden részletről: mind a felhasznált alapanyagokat, drágaköveket illetően, mind a megvalósítható és viselhető design kialakításával kapcsolatos információkkal kapcsolatban tájékoztatást kapnak.

Az így megbeszéltek alapján kezdődik el a tervezés folyamata, mely során kézi rajzzal vagy számítógépes 3D látványtervekkel igyekszünk bemutatni az elkészítendő ékszert, akár többféle variációban is.

Arany ékszer tervezés

Látogasson el hozzánk, egyeztessen velünk időpontot elérhetőségünk egyikén!

Amennyiben nincs lehetősége személyesen ellátogatni hozzánk, úgy állunk rendelkezésére online ügyfél fogadási rendszerünkkel.

Az online ügyfél fogadásról és ékszer tervezésről bővebben itt olvashat.

idopont

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Kedvenc alkalmi arany ékszer alkotásaink

Nekünk is, mint minden más kreatív alkotónak, vannak olyan munkáink, feladataink, melyek valamiért közelebb állnak a szívünkhöz. Egy-egy szerintünk jól eltalált arány, harmonikus anyagválasztás, különleges forma napokra, hetekre képes bennünket magával ragadni. Általában a legújabban megtervezett és elkészített ékszerekre vagyunk a legbüszkébbek, de természetesen vannak olyan kedvenceink is, melyeket évekkel ezelőtt álmodtunk meg és már sokaknak okoztak viselésükben örömet.

Jázmin - arany fülbevaló

Jázmin - arany fülbevaló

Szecessziós hatású, különleges rozé arany fülbevaló pár levelekből összeállítva, melyek egyenként kézi véséssel díszítettek és két-két apró gyémánttal díszítettük őket. Jázmin arany fülbevaló

Csárdásirályné - arany nyakék

Csárdáskirályné - arany nyakék

Luxus megjelenésű, gyémántokkal és aprólékos kézi véséssel gazdagon díszített nyakék, mely a Magyar Termék Nagydíjat nyert kollekciónk egyik darabja. Csárdáskirályné nyakék

Jázmin no3 - női arany gyűrű

Jázmin no3 - női arany gyűrű

Apró levelekből és inda motívumokból felépített igen látványos sárga arany női gyűrű sok apró gyémánttal, mely eljegyzési gyűrűként is tökéletesen funkcionál. Jázmin női gyűrű

Tahiti Glamour no2 - arany medál

Tahiti Glamour no2 - arany medál

Izgalmas formai kialakítású, lángnyelv szerűen kifaragott fehér arany medál egy csodálatos sós vízi gyöngyhöz és sok-sok apró csillogó gyémánthoz. Tahiti Glamour no2 medál

Az Affianced ékszerészet munkái

Minden szempontból a maximumot kell hozzá adnunk, hogy a legtökéletesebb végeredményt kaphassuk, hogy végül a megvalósult ékszer örömet és egyben komfortot nyújtson viselőjének.
Ami a kivitelezést illeti, aranyműves szakembereink kiemelkedő odafigyeléssel, precízitással és sokoldalú, qualifikált szakmai tudással készítik el a kiválasztott, megálmodott ékszereket. Ékszerészetünk munkáira a hagyományos kézműves technikák alkalmazása mellett a legmodernebb, számítógéppel vezérelt technológiák bevonása is jellemző. Kínálatunkat, modelljeinket, többféle stílust megjelenítve, folyamatosan bővítjük és fejlesztjük. Az aranyműves szakma folyamatos tanulásra készteti azt a szakembert akinek lételeme a kreativitás.

Új utak, új megoldások keresése, folyamatosan munkánk része. Az újabb és újabb különleges ékszer tervek, ötletek megvalósítása mindig izgalmas szakmai kihívások, melyek tapasztalatszerzést, fejlődést, előrelépést, eredményeznek. Ékszerészetünk tagjai ezt a csodálatos és izgalmas, ugyanakkor nehézségekkel is tűzdelt, kitartást igénylő szakmai utat választották. Bízva abban hogy fáradtságos munkánk kivételes örömet nyújt jegygyűrűink viselésével sok házasulandó ifjú párnak, menyasszonynak,vőlegénynek egyaránt, és reméljük, hogy alkotásaink emelik az esküvők, bálok, társadalmi és családi események és nem utolsó sorban a mindennapok fényét.