Cube karikagyűrű kollekció

A Cube karikagyűrű, jegygyűrű kollekció tagjait aranyból készítettük és apró gyémántokkal díszítettük őket. Közös formai jegyük az ékszerek négyszögletes kialakítása, jellemzően a belső ívet kereken tartva, hogy minél kényelmesebben lehessen viselni ezeket a jegygyűrűket. A külső négyszögletes formák sarkait helyenként lekerekítettük a még komfortosabb viselés érdekében.

Glamour karikagyűrű kollekció

TEKINTSÉK MEG AZ AFFIANCED ÉKSZERÉSZET GLAMOUR KARIKAGYŰRŰIT IS!
Gyémántokkal vagy Swarovski kristályokkal gazdagon díszített karikagyűrű, jegygyűrű kollekció.
Glamour karikagyűrű kollekciónkat a ragyogás jegyében terveztük. Úgy alakítottuk ki ezeket a csodás jegyékszereket, hogy a női gyűrűket gazdagon díszítettük csillogó ékkövekkel és igény esetén a férfi ékszerekbe is foglalunk apró drágaköveket. Tovább a Glamour karikagyűrűkre…

Laurel no3 - karikagyűrűk
Laurel no3 - karikagyűrű
Eternity - karikagyűrűk
Eternity - karikagyűrű

A karikagyűrű formája tradícionálisan kerek, ami a végtelenség az örökkévalóság szimbóluma. Ám a jegyékszerek – köztük a karikagyűrűk is – az utóbbi évtizedekben rengeteg formai változáson mentek át, így napjainkra teljesen megszokottá váltak a kerektől eltérő formák is.

A négyszögletes kialakítású jegyékszereink jellemzően belül kerekek, így a szimbólum értékükből sem veszítenek, illetve sokan nem is ragaszkodnak a legegyszerűbb, tradicionális formákhoz. Gondoljunk arra, hogy az esküvői szertartások is milyen változatosakká váltak napjainkra, sok esetben templomi szertartásra nem is kerül sor, ami az egyik legtradicionálisabb eleme a házasságkötésnek. Mi azt szoktuk javasolni a hozzánk látogató ifjú szerelmeseknek, hogy bátran rugaszkodjanak el a hagyományostól, a megszokottól (amennyiben nyitottak rá), válasszanak olyan jegyékszert, ami leginkább kifejezi az egyéniségüket, legjobban passzol az öltözködési stílusukhoz, hiszen a viselt tárgyaink elsősorban a mi ízlésünket kell hogy tükrözzék.

Vissza az összes karikagyűrű kollekcióhoz…

A modern, extravagáns megjelenésre egy remek példa ez a különleges karikagyűrű pár, ami kívülről lekerekített négyzet alakú,
de egy belső, rozé arany sávban és belülről is kerek. Így a kör szimbólum is megmarad az új design kialakítás mellett.

Rubik no4 - Karikagyűrűk

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés