Classico karikagyűrű kollekció

A Classico karikagyűrű, jegygyűrű kollekció darabjait a klasszikus, hagyományos formák jellemzik, aranyból készülnek, különböző felületi kialakításokkal illetve apró gyémántokkal díszítjük őket. Mivel az esküvő egy tradicionális szertartás az életünkben, sokan döntenek úgy, hogy egyszerű, letisztult formavilágú karikagyűrűt, jegygyűrűt választanak.

Barocco karikagyűrű kollekció

TEKINTSÉK MEG AZ AFFIANCED ÉKSZERÉSZET BAROCCO KARIKAGYŰRŰIT IS!
Kézi barokk véséssel és apró, csillogó gyémántokkal díszített karikagyűrű, jegygyűrű kollekció.
A Barocco karikagyűrű kollekciónkat a látványos, barokk kézi vésés jellemzi, általában több színű arany ötvözetekből készítjük őket, apró gyémántok felhasználásával. A kollekcióval 2013-ban elnyertük a Magyar Kézműves Remek Díjat. Tovább a Barocco karikagyűrűkre…

Barocco Full no3 - karikagyűrű
Barocco Full no3 - karikagyűrű
Barocco Simple no6 - karikagyűrű
Barocco Simple no6 - karikagyűrű

Letisztult, klasszikus vonalvezetés, hagyománytisztelet és egy-egy apró különleges díszítés, jól elhelyezett pici gyémánt jellemzi a Classico karikagyűrű kollekció tagjait.

Azoknak a pároknak ajánljuk ezeket a jegyékszereket, akik nem szeretnének túlzottan feltűnő ékszert viselni, akik kedvelik az egyszerűséget, a letisztultságot hétköznapi megjelenésükben is. A karikagyűrűk hagyományosan egyszerű, kör alakú gyűrűk, melyek az összetartozás, a házasság szimbólumai. Ezekből az alap formákból kiindulva a karikagyűrűk, jegygyűrűk napjainkra hatalmas változatosságot mutatnak, de mégis sokan választják a legegyszerűbb, tradicionális formákat.

Vissza az összes karikagyűrű kollekcióhoz…

A képen látható karikagyűrű pár egy szép példa arra, hogy a legegyszerűbb, klasszikus forma megtartása mellett
milyen módon lehet egy pár egyéniségére szabni ezt a szimbolikus jelentésű tárgyat.

Infinity no2 - karikagyűrűk

Mentés

Mentés

Mentés