Barocco karikagyűrű kollekció

Barocco karikagyűrűink, jegygyűrűink közös eleme a kézi barokk díszítő véséssel való dekorálása az ékszereknek, mely egy több száz éves aranyműves technika. Ezt a díszítési módszert manapság a szakmai felkészültség hiányában viszonylag ritkán alkalmazzák. Kollekciónk 2013-ban elnyerte a Magyar Kézműves Remek Díjat.

eljegyzési gyűrűk

TEKINTSÉK MEG AZ AFFIANCED ÉKSZERÉSZET ELJEGYZÉSI GYŰRŰIT IS!
Eljegyzési gyűrűinket személyre szabottan gyémántokkal vagy más értékes drágakövekkel is készítjük.
Az eljegyzési gyűrűk vagy más néve kísérőgyűrűk kedvenc ékköve hagyományosan a gyémánt, mely az időtállóság és a ragyogás szimbóluma. Ékszerészetünkben azonban a gyémántokon kívül mindenféle nemes drágakövet módjukban áll választaniuk a megálmodott, gyönyörű eljegyzési gyűrűjükbe.
Tovább az eljegyzési gyűrűkre…

Firenze - eljegyzési gyűrű
Firenze – Eljegyzési gyűrű
Princess no3 – Eljegyzési gyűrű

mkr-logo

A Barocco karikagyűrű kollekcióról

Barocco karikagyűrű és jegyékszer kollekciónkkal 2013-ban elnyertük a Magyar Kézműves Remek Díjat, mely figyelembe véve a pályázatra benyújtott kiváló minőségű magyar termékeket, nagy elismerést jelentett számunkra, díjazva ezzel az Affianced Ékszerészet kézműves szakmai kvalitásait.

Az ékszerkollekció darabjai kizárólag kézi munkával készülnek, mely során hagyományos, több száz éves kézműves, aranyműves eszközöket, technikákat használunk, kiegészítve az eszközparkot olyan modern eszközökkel is, melyek segítségével precízebb végeredményre juthatunk.
Az egyik, talán leglényegesebb ilyen eszközünk egy 60 szoros nagyítású sztereo mikroszkóp, melyen keresztül nézzük a megmunkálandó felületét a karikagyűrűnek, hogy a legapróbb részletek vésése is a legtökéletesebb eredményre vezessen.

Vissza az összes karikagyűrű kollekcióhoz…

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

A Barocco karikagyűrű kollekciónk egyik látványos darabja a képen látható Barocco Striped karikagyűrű pár, melyen jól megfigyelhető az ékszerek
élére vésett körbe futó, míves minta, melyet repasszé vésésnek is neveznek.

Barocco Striped - karikagyűrűk

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés