Írja be az ékszer nevét (elég 1 szó):

Affianced alkalmi ékszerek

Az alkalmi ékszer kategóriában találják azokat az akalmi, vagy hétköznapokon is viselhető arany ékszer különlegességeket: karkötőket, nyakékeket, medálokat, szetteket, melyek öltözék kiegészítőként funkcionálnak és dekorálnak.

AFFIANCED TUDÁSBÁZIS

Ebben a tudásbázisban minden hasznos információt megadunk ahhoz, hogy a legmegfelelőbb arany ékszert tudja kiválasztani, megrendelni magának. Írunk az ékszer tervezés és készítés folyamatáról, különféle drágakövekről és még sok minden másról is.

A teljes tudásbázis megtekintéséhez kattintson ide.

Az alkalmi ékszerekhez kapcsolódó információs részekért kattintson a képekre.

A drágakövek fajtái
A drágakövek – fajtái
Gyémánt ékszer vásárlás útmutató
Gyémánt ékszerek – vásárlási útmutató

alkalmi-ekszer-2Az egyedi ékszer alkotások területén folyamatosan bővülő galériánk annak tudható be, hogy új és visszatérő vendégeink egyre több különleges feladattal látnak el bennünket.

Ékszerészetünkben teljesen egyéni ötletek, igények alapján, a kifejezetten egyetlen példányban elkészítet ékszerek tekinthetők itt meg. Izgalmas kísérlet számunkra mindig új utakat keresni különböző formai, műszaki megoldásokat, technológiai fogásokat kipróbálni, és nem utolsó sorban újszerű anyagokkal ismerkedni. Megrendelőink számára pedig egy izgalmas együttműködést, közös munkát tartogatva készülnek el műhelyünkben az általuk megálmodott szép tárgy.

Ezek a kihívások folyamatos szakmai fejlődést rejtenek magukban, melyek aztán ismét hoznak újabb lehetőségeket.
Mindeközben sok kedves kapcsolatra teszünk szert visszatérő Vendégeink személyében. A galériában található változatos kollekciók némelyike évek alatt állt össze egy teljes szetté, mert egy-egy új tagját mindig más jeles alkalomra, születésnapra, házassági évfordulóra készítettük el. Hiszen az ékszer mindenkor örömet nyújtó ajándék. Különösen, ha aztán egy csodálatos egésszé állnak össze a darabok…

 

alkalmi-ekszer-3A hölgyek számára a drágakövek sokasága mellett a gyöngy a legvarázslatosabb ékesség. A menyasszony könnye-így is nevezik a gyöngyöt, ezt a különleges, kagylók által létrehozott csodát. A gyönyörű fehér menyegzői ruha elmaradhatatlan kelléke egy fehér gyöngysor, egy szép gyöngy fülbevaló.
 A tahiti fekete gyöngy változatos árnyalataival, mely a zöldeskék, pávatoll színtől a mély szürkéig mutat változatosságot, nagy kedvencei ékszerkedvelő vendégeinknek.
 A különböző csiszolású és színű drágakövek pedig a legváltozatosabb alapot nyújtják a kreatív fantáziának. Az egyik legizgalmasabb feladat, amikor egy különleges ékkőhöz adatik meg a lehetőség tervezni, és elkészíteni az ékszert.
Az egyedi ékszer készítés feladatkörei kifinomult látásmódot, arányérzéket igénylő precízséget és szakmai felkészültséget követelő tevékenység. Igazán jó munkák létrehozásához pedig mindezen készségek mellé jó néhány év gyakorlat is szükségeltetik.

Bízunk abban, hogy örömet nyújtunk összeállításunkkal Kedves Megrendelőinknek ,akik felfedezik saját tulajdonukat a fotók sorában és remélem hogy egyben kedvet csinálunk ékszer különlegességeinkhez minden Kedves Látogatónknak.
Kellemes nézelődést kívánunk!