Menü megjelenítése

Írja be az ékszer nevét (elég 1 szó):

magyar menyegző Női és eljegyzési gyűrűk

TEKINTSÉK MEG A MAGYAR MENYEGZŐ KOLLEKCIÓNK NŐI GYŰRŰIT IS!
Az ékszercsoport tagjainak létrejöttét a magyar népművészet vonalvezetése, formavilága, jelképrendszere ihlette.
A tulipán a nőiesség, a szépség a tisztelet jelképe, a szív a szereteté a megértésé és az odaadásé.
A Magyar népművészetben e két szimbólum együttes megjelenítése a szerelem jelképe.
Tovább a Magyar Menyegző eljegyzési gyűrűkre…

Kelengye eljegyzési gyűrű
Kelengye – Eljegyzési gyűrű
Tündérszép Ilona eljegyzési gyűrű
Tündérszép Ilona № 3 – Eljegyzési gyűrű

Női gyűrűink személyre szabottan.

A női gyűrű kategóriában bemutatott ékszereink akár eljegyzési gyűrűként is viselhetők. Az eljegyzési gyűrűknek nincs egy szorosan vett műfaji meghatározása, formai egysége napjainkban. Így az egyéniség és az ízlés mentén érdemes kiválasztani a legmegfelelőbbnek ítélt ékszert. Készítünk és tervezünk női gyűrűket szolidabb megjelenésű daraboktól egészen a legformabontóbb koktél gyűrűkig, melyek igazán szép kiegészítői lehetnek a legelegánsabb üzleti vagy báli öltözékeknek is.

ékszertervezés

A női gyűrűinket általában egy csodálatos drágakő, vagy egy szép gyöngy köré álmodjuk meg, mely ékszereket tovább dekorálhatunk apró gyémántokkal vagy egyéb drágakövekkel, illetve díszíthetjük őket aprólékos kézi véséssel, melyet ékszerészetünk igazán mesteri szinten képvisel.

Nem ritka kívánság az sem, hogy egy családi emlékként megmaradt, elkopott ékszer drágakövéhez álmodunk meg egy csodálatos, új ékszer, így örökítve tovább az értéket és a hozzá fűződő legmélyebb emléket.

Ékszereink tervezése általában egy személyes konzultációval kezdődik, mely során megbeszéljük a fontosabb részleteket, a felhasználandó anyagokat, az ékszerre szánt költséget melyek után tudunk hozzálátni a tervezési munkához. Az ékszertervezés természetesen díjtalan szolgáltatása ékszerészetünknek, csak az elkészült, megvalósult ékszert kell megvásárolni. Terveinket szabadkézi rajz vagy számítógépes 3D grafika által mutatjuk be Ügyfeleinknek e-mailen vagy személyesen, a tervezés jellegétől függően többféle irányt is felvázolva.

Léna Topáz nevű gyűrűnk egy csodás központi kék topázzal, 6 db gyémánttal rozé aranyból.

Léna Fire - eljegyzési gyűrű