• Kackiás - arany nyakék gyöngysorral
  • Eljegyzési gyűrű csomagolás
  • Kackiás - arany nyakék gyöngysorral
  • Eljegyzési gyűrű csomagolás

Kackiás – arany nyakék gyöngysorral

Fehér és rozé aranyból készített, aprólákos kézi véséssel és egy gyönyörű gyönggyel díszített medál gyöngysorral. A medál lecsatolható, így a gyöngysor önállóan is viselhető.

Fehér és rozé arany 14K: 8,9 g
Gyöngysor hossza: 46 cm
Az ékszer hossza igazítható, melynek munkadíja 10 000 Ft.
Ezzel kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk  kapcsolatot!

régi ár: 457 490 Ft
AKCIÓS ÁR: 411 741 Ft

A feltüntetett akciós ár kizárólag a fotón szereplő, azonnal megvásárolható ékszerre értendő.

Angyalfia Ékszerkollekció

Akik alacsonyabb árfekvésű ajándékot keresnek, tekintsék meg Angyalfia Ezüst Ékszerkollekciónk darabjait, melyek cserélhető színű ékszerek, így kiváló öltözék kiegészítők lehetnek minden ruhához és alkalomhoz.

A kollekció darabjai tradícionális magyar népművészeti mintákat jelenítenek meg modern módon, így ajánljuk azoknak a Kedves Érdeklődőknek, akik szeretik a hagyományos elemeket, de nem ódzkodnak a korszerű megjelenéstől.
Angyalfia Ékszerek…

Kalocsa № 2 – Cserélhető színű medál szett
Torockó № 1 – Cserélhető színű medál szett

Szeretettel ajánljuk Kedves Vendégeinknek, akik hirtelen elhatározásból szeretnék kedvesüket eljegyezni, vagy meglepni valamilyen értékes ajándékkal. Tartunk néhány előre elkészített, azonnal elvihető ékszert: eljegyzési gyűrűt, fülbevalót, női gyűrűt, mandzsetta gombot. Ezekből a szépségekből készítettünk most egy ékszer börzét, mely keretén belül jelentős árengedménnyel szeretnénk kedveskedni a hozzánk látogatóknak!