• Jázmin - arany női gyűrű gyémánttal
  • Jázmin - női arany gyűrű
  • Eljegyzési gyűrű csomagolás
  • Jázmin - arany női gyűrű gyémánttal
  • Jázmin - női arany gyűrű
  • Eljegyzési gyűrű csomagolás

Jázmin – női arany gyűrű gyémánttal

Mívesen vésett rozé arany női gyűrű három darab gyémánttal foglalva.

Méret: 51
(A gyűrű mérete a kialakításából adódóan nem igazítható.)
Rozé arany 14K 3,81 g
Drágakövek: vs. wesselton gyémántok 0,065ct.

régi ár: 310 845 Ft
AKCIÓS ÁR: 279 761 Ft

A feltüntetett akciós ár kizárólag a fotón szereplő, azonnal megvásárolható ékszerre értendő.

AFFIANCED TUDÁSBÁZIS

Bizonytalan a választásban? Olvassa el részletes vásárlási útmutatóinak és találja meg a megfelelő ékszert!

Bizonytalan a gyémánt és az arany ékszerek vásárlásával kapcsolatban?

Tudásbázisunkban megtalálja a legfontosabb tudnivalókat, amit az arany ékszerekről, és a gyémánt ékszerekről tudni érdemes.

(klikk a képekre)

Arany ékszer vásárlási útmutató
Arany ékszer – vásárlási útmutató
Gyémánt ékszer vásárlás útmutató
Gyémánt ékszerek – vásárlási útmutató

A legmegfelelőbb eljegyzési gyűrű kiválasztása

Az eljegyzési gyűrűk, vagy más néven leánykérő gyűrűk, hagyományosan azok az ékszer típusok, melyek egy központi drágakövet tartalmaznak. Ezek a szoliter gyűrűk. A központi, általában kicsit kimagasodó foglalatban elkelyezkedő ékkő mellett még sok apró díszítőkő is jelen lehet.

Legtöbb esetben gyémántokat tartalmaznak, melyek általában “fehérek”, pontosabban átlátszóak, tehát színtelenek, de más szép drágakő is szóba jöhet. Ezeknek a drágaköveknek elsősorban a színük a legjellemzőbb tulajdonságuk. Néhány szín példaképp: zafír-kék, rubin-vörös, akvamarin-kék, smaragd-zöld. A szín mellett a keménység egy másik fontos tényező. Minél keményebb egy kő annál időtállóbb és értékállóbb, ezért nem véletlen a gyémánt prioritása.

Tökéletes eljegyzési gyűrű

E kő sérthetetlensége, karcolást nem tűrő sebezhetetlensége szimbóluma is egyben a vőlegény menyasszonya iránt táplált érzéseinek. Az ékszertest féme az arany. A fehér arany ötvözet a leghasználatosabb, de lehet sárgás, vagy vöröses árnyalatú ötvözet is. Amikor betér hozzánk egy vőlegény jelölt és egy eljegyzési gyűrűt szeretne készíttetni kedvese számára, annak tudta nélkül, mindenekelőtt kifaggatjuk őt a jövendőbeli menyasszony öltözködési stílusáról, kedvenc színeiről, alkatáról, kezének formájáról. Igyekszünk a lehető legtöbb megtudható információt begyűjteni támpontként.

Az eljegyzési gyűrűinket itt találja.

KARIKAGYŰRŰK SZEMÉLYRE SZABOTTAN

Mi az Affianced Ékszerészetben már több, mint tíz esztendeje tervezünk és készítünk új és újabb szempontok alapján karikagyűrűket, jegygyűrűket, melyeket kollekciókba is rendeztünk.

A legletisztultabb, modern vonalaktól egészen a barokkos díszítettségű darabokig terjed a repertoárunk, de szívesen tervezünk egyedi kívánságoknak megfelelő karikagyűrűket is.

Egyedi karikagyűrűinket itt tekintheti meg.

Dream karikagyűrű pár